woensdag 1 maart 2017

Eindelijk is het zover

Oke, ik zal eerlijk bekennen, ik wilde eigenlijk vanmorgen al vroeg met de Visa op pad. Helaas bracht een reset van de acculader roet in het eten. Voor niks wakker gelegen dus. De accu was niet voldoende opgeladen. Shit. Nou ben ik niet snel chagrijnig te krijgen, maar dit hielp niet mee en eenmaal op de fiets naar mijn werk mopperde ik in mijn hoofd lekker door. Zeker ook als een dame van rechts niet snel genoeg doorfietste mopperde ik in mijn hoofd lekker verder. Iets van oude tak fiets door, zo iets. Niet netjes dat zal ik gelijk toegeven en het bleef ook in mijn hoofd. Ik ben dus de enige die weet.


Gaandeweg de dag bleef het eerste ritje van dit jaar me achtervolgen. Zou ik eerder stoppen met werken vandaag en dan morgen wat langer door gaan? Helaas de situatie op het werk hielp niet mee. Maar aan de lange werkdag kwam een eind en dus op naar huis. Snel eten en dan was het zo ver. Dat je als volwassen man dan toch kinderlijk kan reageren. Mag ik van tafel? En gelijk naar de garage, de acculader staat nog op de goede stand..... Spannend!!

Sleuteltje om en ja hoor het motortje slaat gelijk aan en gelijk weer uit. Karakter!! Nog een keer een na wat langer starten kwam mevrouw tot leven. Eureka!! Mijn C5 aan de kant gereden en garagedeur open. Naar buiten. Mijn buurman rijdt net langs met zijn originele BMW M3 E36. Hij reageert even leuk op mijn Visa. Voordat er negatief wordt gereageerd op zijn BMW, ik vind zijn uitvoering super gaaf. Origineel zonder Sjaak velgen of Sjonny stickers. Echt goede kleur en super onderhouden en geen krasje te vinden.


Tevreden laat ik haar voor de garagedeur even snorren, terwijl ik naar binnen loop om te vragen of mijn zoontje van 7 even mee wil. JA IK GA MEE!!! van schrik laat hij zijn toetje staan en loopt mee. Ook mijn vrouw kan de verleiding niet weerstaan. Een andere buurman loopt door de straat en steekt zijn duim op. We rijden weg. Ja dat doet ze goed hoor, wat is dit leuk zeg. Moeiteloos voeg ik in op de rondweg, voor de kenners van Leeuwarden, "de haak". Als snel 110 op de teller en mijn vrouw komt met het idee om eens een keer met de Visa een toertochtje te maken door het Friese land. Lekker picknicken en stoppen aan de dijk van het IJsselmeer. Zal een leuke fotorapportage worden denk ik. Hou dus de site in de gaten of onze Facebookpagina.

Aan alles komt een eind en ook aan de eerste rit van dit jaar. Tevreden parkeer ik haar achter mijn 205. Mijn vrouw zegt nog even:"leuk hé, auto nummer drie." 

Klik ook eens hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten