vrijdag 3 maart 2017

Onze 14TRS mag ook wel wat aandacht hebben.

Het verhaal over de rode Visa 11RE is al een paar keer voorbij gekomen op Facebook of hier in de een BLOG. Er is zelfs een VLOG van. Zoals je hier kan zien. Maar sinds gisteren is de 14TRS ook de weg op. Nu is het niet zo dat we deze Visa angstvallig stil hebben gehouden voor je. Dat valt ook wel weer mee. Op Facebook is wel eens voorbij gekomen, maar ze mag best wat meer aandacht hebben. Daarom eerst maar even een kort verhaal in deze BLOG.


De Visa 14TRS is wel een bekende van ons. Vorig jaar hebben we haar verkocht en onlangs werden we door de jongen die haar van ons had gekocht. Hij wilde wat anders en daarom moest de Visa aan verkocht. Hij had hem al even te koop staan, maar er kwam nooit iemand haar kopen. 

Emiel zei het heel mooi;"Ik ben nog niet klaar met deze Visa, het is een van de fijnste waarmee ik heb gereden." Daar heeft hij wel gelijk in. De 14TRS is echt een heerlijke auto. Vlot, makkelijk om mee te rijden en best uniek. Zoveel 14TRS-en zie je niet meer en gezien het feit ze best veel kilometers heeft gereden is het sleuteltje om en de motor loopt zo mooi, dat hebben we nog niet heel vaak gehad. We hebben een 14S gehad, leuk hoor. Zeker ook als even terugschakelde, dan pruttelde ze mooi in de uitlaat. Dan hebben we nog de Leader gehad, die vond ik wel erg leuk, maar 14TRS was net wat soepeler.

Maar voordat ze de weg op kon moest ze nog wel grondig aangepakt worden. Zo zie je maar weer, een oudere auto kopen is leuk, maar je moet er wel voor zorgen. Dat was helaas niet zo. De uitlaat was niet alleen lek, maar helemaal door. Het contactslot was weg en je moest haar nu door middel van schakelaars draaien, klikken en drukken starten. Verder nog wat achterstallig onderhoud, maar het resultaat mag er zijn. Ik denk dat Emiel wel 7 avonden bezig is geweest om haar te krijgen zoals ze nu is.


Nu is ze ook weer zoals ze was toen we haar verkochten. Tevreden snort de motor weer zoals we van haar kenden. En vandaag zag ik een foto van Emiel (hier rechts) op Facebook, met de tekst. "De eerste dag met de visa naar Arum, wel weer even wennen natuurlijk maar wat gaaf!" En dat is het ook, dit vinden we gaaf en onder andere daarom, zijn we ook begonnen met Garage80. 

Binnenkort gaan we foto's maken en gaan we opzoek naar een nieuwe eigenaar. Iemand die het ook gaaf vindt, iemand die haar blijft onderhouden. Het kan niet de bedoeling zijn dat ze ooit op de sloop terecht komt, daar is ze veel te leuk voor.


www.garage80.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten