woensdag 6 september 2017

Dansende dagrijverlichting

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je zit lekker op een terras of op een verjaardag en dan begint er iemand te klagen over al die drempels in Nederland. Zijn gezelschap drinkt een roseetje en heeft  haar zonnebril in het blonde haar en ze vindt alles leuk wat de man verteld. Deze meneer zelf heeft een rode broek aan en zo'n snelle zonnebril op tafel gelegd, naast een grote bos sleutels. Hoe groter
de bos, hoe belangrijker. Geldt niet voor elke bos, dat terzijde. Ik ben echt niet van de vooroordelen, maar het vervoersmiddel laat zich natuurlijk makkelijk raden. Het is "premium", geleased, liefst duits, heeft LED dagrijverlicht en nog bijtellingsvriendelijk. Soms kan je het gewoon zien. Mijn vrouw en ik spelen in Pretparken vaak spot de Duitser. Vaak pik je die zo uit ene groep mensen. Dan is het vaak: "Duitser 3uur." Dan lopen we er even langs en horen welke taal er gesproken wordt. Mijn vrouw wint vaak. Overigens spot de Nederlander in Frankrijk is ook leuk hoor.

Terug naar de drempels. Terwijl het brallen verder gaat, over hoe belachelijk het wel niet is. Al die drempels!! Je kan nergens meer doorrijden. Dan begint bij mij de lol al een beetje, ik heb nooit moeite met drempels. Weet je, als de man mijn BX ziet zal hij wel even lachen en een domme opmerking maken tegen zijn vriendin. Die op haar beurt weer als een malloot begint te lachen. Jaaaa, die Ronny is een echte malle lolbroek. Totdat je een geintje maakt over zijn leaseding. Dan is het niet grappig meer. Terwijl ik het best grappig vind om zijn auto een labrador te noemen. Weet je een labrador volgt je ook altijd dicht op de voet als een premium leaseauto op je achterbumper.

Terug naar de BX van mij. In de stad is dat voor mij altijd een feest. Her en der komt je wel eens de gevreesde verkeersdrempel tegen. Nu is mijn BX ook nog voorzien van comfortbollen, dus vaak rij ik gewoon door met een gangetje van 40 soms 50. Heerlijk, gewoon genieten. Overigens op de snelweg ook erg fijn. Heerlijk zwevend glijdt de BX met deze bollen naar de plaats van bestemming. Ik hou er wel van en lekker even onthaasten. Terug in de stad heb je snel weer een labrador te pakken. En dan komt het. Bij de eerste drempel laat ik iets gas los of blijf zelfde snelheid aan houden. Gevolg, de auto achter mij doet dit vaak ook.  LED dagrijverlichting begint te dansen als discotheek lampen in je binnenspiegel. Nu zou je denken dat bij de volgende drempel er wel een les geleerd is. Vaak niet. Het dansen der dagrijverlichting gaat gewoon door. Dan mag mijn BX niet helemaal strak in de lak zitten. Puft ze er koud een blauw pluimpje rook uit. Warm ook wel iets trouwens. Heeft ze geen 225-45-18 wielen, is ze niet van de bank en kost een onderhoudsbeurt geen 1500 euro. Maar ik hang niet tegen het plafond bij een drempel. Kinderachtig, ik weet het echt wel en eigenlijk moet je ieder in zijn haar waarde laten. Ik weet het echt, maar ik kan het niet helpen. Wel is het zo, hoe dichter op de bumper hoe sneller ik over de drempel ga. Het is net zo flauw als je voorruit sproeien als je een bumperklever hebt.

Maar goed, als hydraulisch geveerde Citroen rijder heb je dat vast wel eens meegemaakt en geeft toe, het is best grappig. Nu kan het zo zijn dat je niet meer de oude gewende snelheid aan kan houden op drempels. Lopen de vullingen uit je tanden bij een klinkerweg. Dan zou je wel eens toe kunnen zijn aan nieuwe veerbollen. Geen nood, daar hebben we bij Garage 80 een oplossing voor. Je kan ze nieuw bestellen in onze webshop. Klik HIER en zie het aanbod. Om het nog aantrekkelijker te maken krijg je als lezer van deze blog 10% extra korting als je BLOG invoert bij kortingscode. Het geldt voor alle bestelmogelijkheden in de shop bij de veerbollen. Zit je model er niet tussen? Stuur ons een mail naar info@garage80.nl. We kunnen voor bijna elke Citroen Veerbollen krijgen en dan krijg je de 10% korting ook. Actie loopt tot 30 september.

2 opmerkingen:

  1. Het is echt nuttig voor mij, in afwachting van meer nieuwe post. Blijf bloggen! Dank u voor deze uitstekend samengestelde blog. Bedankt voor het delen van informatie met ons. amsterdam genetics

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stopped accepting financial transactions from on-line playing sites. Issuers that do settle for on-line playing transactions typically delay payment of half or all the money to the online sites for several of} months in case the user decides to dispute the charges. All of the web casinos on this 빅카지노 record are legit, however you might favor one choice over the others based on the forms of on-line video games you favor to play. The best method to ensure on-line playing is reliable is by looking via the web site} for proof of licensing. Apart from licensing, you also needs to|must also} notice of|pay attention to|be conscious of} earlier user critiques.

    BeantwoordenVerwijderen